dimecres, 27 de desembre del 2017

Concert de Nadal

Hola amics!

Com han començat les festes? Des d’Amics de Coaner, us en proposem una de nova: el Concert de Nadal que des de fa 9 anys es fa a l’església romànica de Sant Julià de Coaner. 

Enguany l’hem organitzat conjuntament amb Joventuts Musicals de Súria. La suma d’esforços ens permetrà gaudir d’una formació singular molt vinculada a la musica tradicional del país, que ens farà un viatge per les cançons nadalenques d’arreu dels Països Catalans. Serà amb l’espectacle titulat PANSES I FIGUES, a càrrec de Ballaveu. És un duet format per Patri Garcia i Xavier Rota, que hi posaran veus, guitarra i percussions


Serà aquest diumenge, 31 de desembre, a les 12 del migdia. És el dia de la Nit de Cap d’Any, però justament per això, serà una manera de fer bons preparatius per al traspàs del nou any, que desitgem sigui millor per a tots. 
L’entrada és lliure. Com és habitual, hi haurà una caixeta de recollida de donatius. Aquests donatius i la venda de records de Coaner són les dues entrades de recursos que ens permeten anar fent la viu viu en la tasca d’organitzar coses a Coaner. Ja sabeu que s’ha fet una tirada de tasses amb nansa groga? Si us fa falta com a regal de Reis, ja sabeu! 
Us animem a que us reserveu el migdia de diumenge vinent i feu cap a Coaner!

La Junta d’Amics de Coaner

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada